Ştiinţe. Ghidul învăţătorului, clasa a 2-a

Ştiinţe. Ghidul învăţătorului, clasa a 2-a

0.0/5 rating (0 voturi)

Ghidul are o structură modulară. Fiecare modul conţine un ansamblu de situaţii de învăţare, probe ce-l vizează şi pe cel ce studiază, şi pe cel ce predă, oferind posibilitatea unui feed-back, a unor posibilităţi de integrare în itinerarele şi logicele învăţării.

Adresat în special cadrelor didactice, formatori ai dezvoltării armonioase a copiilor, ai stării lor de bine şi ai unei calităţi superioare a vieţii, ghidul se adresează totodată şi elevilor, părinţilor, întregii comunităţi. El constituie un instrument util în realizarea în clasă a activităţilor de educaţie ecologică şi pentru sănătate, conţinînd o serie variată de activităţi practice (metode şi procedee interesante) pentru fiecare etapă a lecţiei.

Ghidul este conceput astfel încît să nu îngrădească, prin concepţie sau mod de redactare, gîndirea independentă a învăţătorului, precum şi libertatea acestuia de a alege şi de a organiza activităţile de învăţare cele mai adecvate, în vederea atingerii obiectivelor propuse.

 

Specificaţii

  • Limba: Româna
  • ISBN-13: 978-9975-109-65-9
  • Descriere: 160 pagini

Evenimente

Important: Conţinutul acestui site este proprietatea editurii Epigraf, toate drepturile asupra imaginilor şi a textelor aparţin editurii.
Informaţii de contact (+373 22) 228587
epigraf@mtc.md; info@epigraf.md
www.epigraf.md
Unde ne găsiţi Str. Bucuresti, nr. 60,
of. 11, MD-2012
Chisinau
Republica Moldova
Persoane de contact Director: Oleg Bujor
(+373)79460737