Carte-noutate tocmai bună de Crăciun! Leave a comment

Te gândești de pe acum ce ai putea să-i pui sub brad copilului, așa încât să fie încântat, iar cadoul să fie și util? Cartea nou-apărută despre aventurile Aricelului în două anotimpuri – iarna și primăvara – îl va atrage timp îndelungat pe copilul tău prin desenele frumoase și povestirea captivantă.

Ilustrațiile calde și informațiile utile despre natură și animale îi vor ghida pe cei mici în primii lor pași pe drumul științei: cum să determine anotimpul după mediul înconjurător, cum să deosebească animalele, păsările și plantele din cele patru anotimpuri, ce curiozități poate descoperi în natură.

Această nouă apariție editorială vă propune 2 cărți în 1, două povești care se întâlnesc la mijlocul volumului:

        „Aricelul și geroasa iarnă” – Aricelul se trezește într-o dimineață de iarnă și observă că totul este schimbat. Pleacă în căutarea prietenilor săi pentru a-i ajuta și, în aventura lui, devine tot mai uimit. Află împreună cu el ce a descoperit.

        „Aricelul întâmpină primăvara” – Aricelul se trezește și vede cum toți prietenii lui se bucură și se pregătesc să întâmpine primăvara. Numai el nu o vede, nici nu înțelege de unde vine și unde se duce primăvara. Mergi în călătorie cu Aricelul și află dacă a reușit să găsească primăvara.

Este o carte necesară în biblioteca copilului tău din mai multe motive:

  • Este o poveste captivantă despre un erou curios – Aricelul-meteorolog, care învață lucruri interesante despre mediul înconjurător.
  • Îl învață pe copil să fie atent și să-i ajute pe cei din jur.
  • Îl atrage pe copil să citească singur datorită textului mare.
  • Încurajează obiceiul de a citi în familie.
  • Îl ajută să descopere multe lucruri interesante despre anotimpuri, păsări și animale.

Elena Ulyeva este o autoare de cărți educative pentru copii, cu o experiență pedagogică de 20 de ani, fiind în Top-3 al autorilor cu cele mai multe publicații pentru copii din Rusia. Cărțile sale s-au vândut în peste 6 milioane de exemplare.

Seria completă din 4 cărți despre întâmplările prin care trece Aricelul în cele patru anotimpuri vă va ajuta în educarea copilului. Vă veți bucura împreună nu doar de o poveste frumoasă, ci veți afla și informații despre anotimpuri și mediul înconjurător, transmise într-o formă accesibilă și interesantă. Textul scris cu litere mari și cuvintele evidențiate vor ajuta copilul să intre în lumea lecturii, învățând mai repede să citească singur. 

Vârsta: 2-5 ani / Autor: Elena Ulyeva

În curs de apariție„Aricelul și vara însorită” / „Aricelul și toamna de aur”

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_slideshow” arrows=”1″ interval=”1000″]

Lasă un răspuns